Overwinteren in de Algarve, Portugal – Huisdieren toegestaan


Velen willen de natte en koude winters ontvluchten en zoeken hun heil in warmere oorden. Mede door de uitstekende ligging van het appartement, zo dicht bij alle faciliteiten van Lagoa, Portimão, Praia da Rocha maar ook het bekende Guia en Albufeira waar Algarve Shopping is, is dit een uitstekende plaats om de koude Nederlandse wintermaanden te overbruggen. En, uw huisdier toegestaan, natuurlijk!

Overwinteren in de Algarve, Portugal - Huisdieren toegestaan

December, januari en februari kennen erg veel heerlijk zonnige dagen waarbij een bezoek aan een van de stranden in de omgeving nog steeds erg aangenaam is. Maar zeker op uw balkon of bij het zwembad kunt u heerlijk vertoeven met een goed boek, een wijntje of een (Nederlands)krantje dat u tijdens uw ochtendwandeling in de Rua Baranca, Carvoeiro hebt gekocht. Of, uw hondje uitlaten in de natuur, want huisdieren zijn toegestaan.

Voor hen die in Aurora Mar willen overwinteren en er dus langere tijd verblijven, is het mogelijk om een speciale prijs af te spreken. Neem contact op! FritsKlaarenbeek@Gmail.com