Overwinteren in de Algarve, Portugal – Huisdieren toegestaan


Overwinteren in de Algarve, Portugal

Velen willen de natte en koude winters ontvluchten en zoeken hun heil in warmere oorden. Mede door de uitstekende ligging van het appartement dat zo dicht bij alle faciliteiten van Carvoeiro, Lagoa, Portimão, Praia da Rocha, is dit een uitstekende plaats om de koude Nederlandse wintermaanden te overbruggen. En, uw huisdieren zijn ook toegestaan, natuurlijk! Gezellig boodschappen doen of gewoon weer eens wat anders kan ook het bekende Guia en Albufeira waar Algarve Shopping is, of Aqua in Portimao. Overwinteren in de Algarve, Portugal - Huisdieren toegestaan

December, januari en februari kennen erg veel heerlijk zonnige dagen waarbij een bezoek aan een van de stranden in de omgeving nog steeds erg aangenaam is. Maar zeker op uw balkon of bij het zwembad kunt u heerlijk vertoeven met een goed boek, een wijntje of een (Nederlands)krantje dat u tijdens uw ochtendwandeling in de Rua Baranca, Carvoeiro hebt gekocht. Of, uw hondje uitlaten in de natuur naast de bekende boardwalk van Algar Seco naar het strand van Carvoeiro. Want, huisdieren zijn zeker toegestaan.

Medische Voorzieningen Algarve.

Medische Voorzieningen Algarve. Bereikbaarheid en beschikbaarheid van medische zorg en -voorzieningen van groot belang. Speciaal voor ouderen die de winterkou willen verruilen voor de strelende en weldadige winterzon in de Algarve, dus een heerlijke winterzonvakantie willen houden. Gelukkig is in Portugal en ook zeker in de Algarve de gezondheidszorg van goede kwaliteit en op erg veel plaatsen beschikbaar. Veel artsen spreken Engels en er zijn zelfs medici die Nederlands spreken. Voor huisartsenzorg kunt u op veel plaatsen terecht bij Nederlandse huisartsen. U kunt ook gaan naar een Centro de Saude (gezondheidscentrum en alleen geopend tijdens kantooruren). Maar, laten we hopen dat u ze niet nodig hebt! Gezond en vitaal de winter door in de heerlijke Algarve. Wat wil een oudere nog meer.

Voor hen die in onze appartementen Aurora Mar in Praia do Carvoeiro willen overwinteren en er dus langere tijd verblijven, is het mogelijk om een speciale prijs af te spreken. Neem contact op met de Nederlandse eigenaar! FritsKlaarenbeek@Gmail.com en laat je informeren over Overwinteren in de Algarve, Portugal – Huisdieren toegestaan, dus ook de hond kan fijn mee.