Zeevissen in de Algarve, Tonijn, Dorade en Marlijn Vissen


Zeevissen in de Algarve

De Algarve biedt vele mogelijkheden tot het zeevissen. Vanaf de wal maar ook met diverse gespecialiseerde bedrijven die soms ver de oceaan opgaan om een kanjer aan de haak te slaan. Vele bedrijven bieden trips aan. De Algarve is vooral geliefd bij sportvissers omdat zwaardvissen, tonijn en verschillende soorten haaien hoge eisen stellen aan hun talenten en wilskracht. Langs de zuidkust van Portugal kunt u nagenoeg vanuit elke haven uitvaren voor zeevissen Algarve, dus ook wanneer u verblijft in ons appartement www.Portugalappartement.nl 

Enkele bekende plekken:

Zeevissen in de Algarve, Tonijn, Dorade en Marlijn Vissen

Praia da Luz / Lagos
‘Pescamar’ is een schip dat speciaal voor de sportvisserij is gebouwd en dat wordt bemand door ervaren vissers die er alles aan doen om een dag zeevissen Algarve tot een ultieme belevenis te maken. De boot is voorzien van professionele uitrusting waaronder een vechtstoel, outriggers en de modernste elektronische apparatuur om haaien, tonijn en merlijn op te kunnen sporen. Pescamar heeft een licentie om 25 mijl buitengaats te gaan voor zeevissen Algarve.

‘Bom Dia’ in Lagos biedt ‘family fishing trips’ met een prachtige zeilboot. Dankzij de relaxte sfeer aan boord en de hulpvaardige bemanning wordt ook een eerste viservaring een geweldig leuke belevenis.

Zeehengel met een reel

Portimão
Vanuit Praia da Rocha in Portimão vertrekt u met een snelle boot richting het visgebied waar u onder meer grote baars, zeepaling, Blue Fish, tonijn, zwaardvis en haaien aan kunt treffen. De boten zijn voorzien van professionele vismolens en hengels en alle andere apparatuur die nodig is voor een geslaagde dag zeevissen Algarve. Eén van de organisaties voor big game fishing vanuit Portimão is ‘Cepemar’.

Meer informatie
Voor meer informatie over zeevissen Algarve, watersport Algarve, activiteiten Algarve, kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend contact opnemen.

Bel naar 0031(0)630197179 voor meer informatie .