Zeevissen in de Algarve, Tonijn, Dorade en Marlijn Vissen


De Algarve biedt vele mogelijkheden tot het zeevissen. Vanaf de wal maar ook met diverse gespecialiseerde bedrijven die soms ver de oceaan opgaan om een kanjer aan de haak te slaan. Vele bedrijven bieden trips aan. De Algarve is vooral geliefd bij sportvissers omdat zwaardvissen, tonijn en verschillende soorten haaien hoge eisen stellen aan hun talenten en wilskracht. Langs de zuidkust van Portugal kunt u nagenoeg vanuit elke haven uitvaren voor zeevissen Algarve, dus ook wanneer u verblijft in ons appartement www.Portugalappartement.nl 

Enkele bekende plekken:

Zeevissen in de Algarve, Tonijn, Dorade en Marlijn Vissen

Praia da Luz / Lagos
‘Pescamar’ is een schip dat speciaal voor de sportvisserij is gebouwd. Het dat wordt bemand door ervaren vissers. Zij doen er alles aan om een dag zeevissen Algarve tot een ultieme belevenis te maken. De boot is voorzien van professionele uitrusting. Hieronder een vechtstoel, outriggers en de modernste elektronische apparatuur om haaien, tonijn en merlijn op te kunnen sporen. Pescamar heeft een licentie om 25 mijl buitengaats te gaan voor zeevissen Algarve.

‘Bom Dia’ in Lagos biedt ‘family fishing trips’ met een prachtige zeilboot. Dankzij de relaxte sfeer aan boord en de hulpvaardige bemanning wordt ook een eerste viservaring een geweldig leuke belevenis.

Zeehengel met een reel

Portimão
Vanuit Praia da Rocha in Portimão vertrekt u met een snelle boot richting het visgebied. Hier kunt u onder meer grote baars, zeepaling, Blue Fish, tonijn, zwaardvis en haaien aantreffen. De boten zijn voorzien van professionele vismolens en hengels en alle andere apparatuur die nodig is voor een geslaagde dag zeevissen Algarve. Eén van de organisaties voor big game fishing vanuit Portimão is ‘Cepemar’. Een andere uit het nabij gelegen Alvor Fishing.

Meer informatie
Voor meer informatie over zeevissen Algarve, watersport Algarve, activiteiten Algarve, kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend contact opnemen. Ook onze villa Vila Maria bij Carvoeiro is te huur!

Bel naar 00351 282 425 866 voor meer informatie .