Zeevissen in de Algarve, Tonijn, Dorade en Marlijn Vissen


Zeevissen in de Algarve.

De Algarve biedt vele mogelijkheden tot het zeevissen. Vanaf de wal kan maar dan met visvergunning. Maar ook met diverse gespecialiseerde bedrijven die soms ver de oceaan opgaan om een kanjer aan de haak te slaan. Vele bedrijven bieden trips aan. De Algarve is vooral geliefd bij sportvissers. Mede omdat zwaardvissen, tonijn en verschillende soorten haaien hoge eisen stellen aan hun talenten en wilskracht. Langs de zuidkust van Portugal kunt u nagenoeg vanuit elke haven uitvaren voor zeevissen Algarve. Dus, ook wanneer u verblijft in ons appartement www.Portugalappartement.nl 

Enkele bekende plekken:

Zeevissen in de Algarve, Tonijn, Dorade en Marlijn Vissen

Praia da Luz / Lagos

‘Pescamar’ is een schip dat speciaal voor de sportvisserij is gebouwd. Het dat wordt bemand door ervaren vissers. Zij doen er alles aan om een dag zeevissen Algarve tot een ultieme belevenis te maken. De boot is voorzien van professionele uitrusting. Hieronder een vechtstoel, outriggers en de modernste elektronische apparatuur. Alles om haaien, tonijn en merlijn op te kunnen sporen. Pescamar heeft een licentie om 25 mijl buitengaats te gaan voor zeevissen Algarve.

Bom Dia 

‘Bom Dia’ in Lagos biedt ‘family fishing trips’ met een prachtige zeilboot. Dankzij de relaxte sfeer aan boord en de hulpvaardige bemanning wordt ook een eerste viservaring een geweldig leuke belevenis.

Zeehengel met een reel

Portimão

Vanuit Praia da Rocha in Portimão vertrekt u met een snelle boot richting het visgebied. Dus, hier kunt u onder meer grote baars, zeepaling, Blue Fish, tonijn, zwaardvis en haaien aantreffen. De boten zijn voorzien van professionele vismolens en hengels. Natuurlijk ook alle andere apparatuur die nodig is voor een geslaagde dag zeevissen Algarve. Eén van de organisaties voor big game fishing vanuit Portimão is ‘Cepemar’. Een andere uit het nabij gelegen Alvor Fishing.
Meer informatie
Voor meer informatie over zeevissen Algarve, watersport Algarve, activiteiten Algarve, kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend contact opnemen met genoemde bedrijven. Ook onze villa Vila Maria bij Carvoeiro is te huur!

Bel naar Cepemar, het centrum voor sportvissers op zee in de Algarve 00351 282 425 866 voor meer informatie of kijk op het internet onder, b.v. GetYourGuide.nl. of bel +351966193431 voor Pescamar.