Kinderactiviteiten in de Algarve, Portugal


Kinderactiviteiten Algarve

Kinderactiviteiten in de Algarve, Portugal .Voor veel gezinnen betekent vakantie in de Algarve niet uitsluitend “van de zon genieten en lekker op het strand liggen”. Natuurlijk zal dat voor velen wel een deel uitmaken van de vakantie, maar vaak zijn het de jongeren die ook wel eens wat anders willen. Kies uit de volgende mogelijkheden:

Zoomarine Algarve

ZooMarine, vergelijkbaar met Het Dolfinarium en met zeer veel extra’s en andere evenementen en diersoorten. Gelegen tussen Guia en Albufeira, slechts een half uurtje rijden van Carvoeiro.

Zoomarine Algarve

 

Lagos Dierenpark

Lagos Dierenpark met veel wilde dieren, reptielen en vogels. Gelegen op de weg van Lagos naar Bensafrim richting Aljezur.

Aqualand Algarve

Aqualand, een groot waterpark met de meest spannende glijbanen zoals de Kamikaze en een golfbad met echte hoge golven. Net voor Armacao de Pera, richting Alcantarilha aan de Estrada Nacional 125 gelegen dus op nog geen kwartiertje rijden van Carvoeiro.

Aqualand Algarve

Slide and Splash

Slide and Splash is nog een waterpark, aan de andere kant van Carvoeiro gelegen en op slechts 15 minuten rijden. Er is zelfs een bus service die uw kinderen in Carvoeiro ophaalt en terugbrengt.

Slide and Splash Algarve

Aquashow

En als uw kinderen dan nog niet genoeg hebben van de waterparken en echte spanning zoeken, dan is er het Familiepark Aquashow, juist voorbij Albufeira en richting Quarteira. Overigens ook leuk om over de boulevard daar te lopen en te genieten van het strand, de zee en de mensen wanneer uw kinderen zich in de Aquashow vermaken.

Aquashow Algarve

Krazy World

Krazy World, de naam zegt het al: een en al gekte, spanning en vermaak. Hier is een minigolfbaan, dierenpark en kunt u zelfs een Quad huren om lekker mee te crossen.

Krazy world Algarve

Karting in de Algarve

Karting Algarve biedt u dan nog meer spanning en vertier. Natuurlijk voor de wat oudere kids (maar er is wat te beleven voor alle leeftijden) of samen met pa………

Karting Algarve
Hiervoor rijdt u naar Vale de Eguas, richting Almancil.

Fiesa zand-sculpturen

Fiesa is bekend vanwege de enorme zand-sculpturen, een waar artiestenwerk waarvoor velen van over de gehele wereld komen kijken. En met steeds wisselende thema’s.

Fiesa zand-sculpturen

Slechts 15 minuten rijden vanuit Carvoeiro richting Armacao de Pera.

Mini Golf in de Algarve

Mini Golf Jong geleerd, oud gedaan. De grootste mini-golfbaan van de Algarve vindt u in de buurt van Vilamoura, de mondaine stad waar u zeker een drankje genuttigd moet hebben op een van de vele terrassen bij de mooi jachthaven. Een belevenis!

Mini Golf in de Algarve

Carvoeiro zelf is een heel leuk dorp met verrassende aspecten. Het beste kunt u Carvoeiro bekijken met de toeristentrein die elke 40 minuten een rondrit door het dorp maakt, zelfs tot aan het park Rocha Brava, waar ook de vuurtoren vlakbij staat. Vertrek vanaf het plein in het dorp maar ook onderweg kunt u er in stappen. Op Dinsdags en Vrijdags neemt de trein u zelfs mee naar het bijgelegen pittoreske dorp Ferragudo waar u 2 uur de tijd krijgt om dat dorp te bekijken alvorens de trein u weer oppikt.

Visit the Caves.

Door golfslag en erosie heeft de Oceaan schitterende grotten en gaten geformeerd in de rotskust van de Algarve. Imposante grotten die u kunt bekijken gedurende een van de boottochten.

Visit the Caves.