Boekingsvoorwaarden Aurora Mar Appartementen


Reserveren
Voor het maken van een Reservering voor een van onze appartementen verzoeken wij u het reserveringsformulier/uw gegevens op de kalender in te vullen op de site. Indien het appartement beschikbaar is in de door u gewenste periode, zullen wij de accommodatie, kort voor u in optie houden.

Nadat u heeft besloten om te boeken ontvangt u van ons een bevestigingsmail waarin de benodigde gegevens worden verstrekt om de Reservering definitief te maken. In ons antwoord wordt tevens de totale boekingssom vermeld evenals het bedrag van de aanbetaling van 50%. Na ontvangst van uw (aan)betaling is de reservering definitief.

Het restant van de reserveringssom is verschuldigd 8 weken voor aanvang van het verblijf. Als een reservering wordt gedaan binnen 8 weken voor aanvang van het verblijf, dient het volledige bedrag per direct te worden voldaan. Betalingen per bank-overschrijving.

Waarborgsom
Een waarborgsom is bestemd voor het dekken van eventuele breuk, beschadiging en/of vermissing van het gehuurde gedurende de periode van uw verblijf. De borg voor elk appartement bedraagt € 100,00.

De borgsom dient bij de tweede deelbetaling voldaan te worden en zal direct na vertrek direct per bankoverschrijving aan u worden terugbetaald wanneer de huismeester geen gebreken heeft geconstateerd.

Verbruikerskosten
Verbruikerskosten voor water en elektriciteit worden NIET in rekening gebracht, maar verhuurder behoudt zich het recht voor kosten in rekening te brengen voor excessief gebruik van water en elektriciteit, zoals het onnodig aan laten staan van de airconditioning tijdens afwezigheid.

Schoonmaakkosten
Ook de kosten voor de eindschoonmaak zijn begrepen in de prijs.

Huisdieren
Huisdieren zijn in overleg toegestaan in het appartement.

Roken
Roken is niet toegestaan in het appartement.

Accommodatie
De gereserveerde accommodatie is uitsluitend bestemd voor het gebruik door gasten, die in het reserveringsformulier zijn vermeld. Het is niet toegestaan andere personen te laten overnachten dan wel van de faciliteiten gebruik te laten maken.

Annulering
Als u gedwongen bent uw vakantie te annuleren na het voldoen van uw aanbetaling, verzoeken wij u ons zo spoedig hiervan per e-mail op de hoogte te brengen. Indien de annulering meer dan 8 weken vóór de vertrekdatum plaats vindt, zal 50 % van de aanbetaling per bank geretourneerd worden.
Indien de annulering binnen 8 weken voor vertrek plaats vindt, zal geen restitutie plaatsvinden.
Wij raden u aan een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.

Aankomst en Vertrek
Aurora Mar heeft geen vaste aankomst- en vertrekdagen. Dit houdt in dat u, indien de accommodatie beschikbaar is, kunt arriveren en/of vertrekken op een willekeurige dag. De minimale verblijfsduur is, in principe, 5 nachten.

Uw appartement is in principe vanaf 14.00 uur beschikbaar. U dient uw accommodatie voor 10.00 uur conform de huisregels weer op te leveren zodat de werkster de eindschoonmaak kan doen.

U wordt vriendelijk verzocht uw aankomsttijd vroegtijdig aan ons door te geven. Dit geeft ons de gelegenheid de accommodatie voor te bereiden op uw komst en geeft de huismeester de gelegenheid paraat te zijn.

Acceptatie van de voorwaarden
Met het maken van een definitieve reservering accepteert u deze voorwaarden.