Boekingsvoorwaarden Aurora Mar Appartementen


Boekingsvoorwaarden Aurora Mar Appartementen in Praia do Carvoeiro, Algarve

Natuurlijk gelden er voor de verhuur, huur en het gebruik van onze appartementen een aantal regels en huisregels.

De huisregels vindt u in het huisboek dat in  de woonkamer ligt. Hierin staan ook vele tips en hebben velen een visitekaartje achtergelaten van winkels en restaurants in de regio die hen goed zijn bevallen. In het huisboek staan eveneens belangrijke telefoonnummers, zoals de 112 ingeval van nood. Ook de nummers van enkele artsen in de regio. Sommigen zijn Nederlanders, anderen zijn Belgen of Engelsen. Maar ook de Portugese medici spreken Engels.

Goede Zorg.

Bereikbaarheid en beschikbaarheid van medische zorg en -voorzieningen zijn van groot belang. Speciaal voor ouderen die de winterkou willen verruilen voor de strelende winterzon in de Algarve, dus een heerlijke winterzon-vakantie willen houden. Gelukkig is in Portugal en ook zeker in de Algarve de gezondheidszorg van goede kwaliteit en op erg veel plaatsen beschikbaar. Veel artsen spreken Engels en er zijn zelfs medici die Nederlands spreken. Voor huisartsenzorg kunt u op veel plaatsen terecht bij Nederlandse huisartsen. U kunt ook gaan naar een Centro de Saude in de buurt. (gezondheidscentrum en alleen geopend tijdens kantooruren).

Wat doen de Portugezen zelf wanneer ze wat mankeren?

Veel Portugezen gaan echter meestal rechtstreeks naar het ziekenhuis. Hierdoor zijn de wachttijden soms wel wat lang. De kwaliteit van zorg is goed hoewel de patiëntruimtes en dergelijke moeilijk met die in Nederland te vergelijken zijn. Grote staatsziekenhuizen zijn in Faro en in Portimao. Maar door toeristen wordt bij calamiteiten vaak gebruik gemaakt van privéklinieken. Het Hospital Particular do Algarve heeft ziekenhuizen en klinieken in Faro, Albufeira en Alvor bij Portimao. In het huisboek van uw appartement staan gegevens om het HPA te bereiken.

De voorwaarden voor het maken van boekingen en dergelijke, staan in onze Algemene Voorwaarden die u onderstaand kunt downloaden. Hierin staat ook onze annulerings policy. Het afsluiten van een annuleringsverzekekering door mensen die op vakantie gaan, is vaak geen overbodige luxe gebleken.

U kunt hier onze Boekingsvoorwaarden Aurora Mar Appartementen downloaden in PDF formaat.

Voorwaarden Aurora Mar Appartementen