Kanovaren Algarve


Kanovaren Algarve – Nu ook in Praia de Benagil.

Wilt u de natuur en de schitterende omgeving echt van dichtbij wilt zien en ervaren?  Dan zijn daartoe vele mogelijkheden. Zoals een bootreis, zeevissen maar dacht u weleens aan kanovaren. Alles van heel dichtbij bekijken terwijl u ontspant op het water en in het heerlijke klimaat. Alles kort bij uw appartement in Carvoeiro

Kanovaren Algarve

Een bedrijf waar u voor een heerlijke middag of zelf gehele dag een liftime experience kunt hebben is www.Outdoor-Tours.com – Algarve´s Outdoor Sports Company, waarvan onderstaand een gedeelte van hun site:

Outdoor-Tours.com – Algarve´s Outdoor Sports Company
Outdoor-Tours.com, Lda is een geregistreerd outdoor bedrijf in Portugal en biedt u de mooiste outdoor activiteiten in de Algarve.

Kom zeekayaken op de Atlantische Oceaan bij Lagos of geniet van onze relaxte kanotochten op de lagune van het beschermde natuurgebied van de Ria de Alvor.

Ga wandelen in het micro-klimaat van de groene Serra de Monchique of blijf fit met onze Nordic Walking lessen.

Huur een fiets met route en verken zelf het historische Silves. Of ga mountainbiken over de kliffen van strand naar strand. Maak uw vakantie onvergetelijk. Geniet van onze populaire downhill fietstocht van de hoogste top van de Algarve.

Daarnaast bieden we uitgebreide kennis en ervaring over de lokale flora & fauna, én…tientallen outdoor ideeën voor u!

Ontdek de Algarve met onze avontuurlijke outdoor activiteiten, op het water én op het land. Breng uw collega´s, vrienden of familie; uw outdoor beleving en veiligheid is het belangrijkste voor ons.
Uw bedrijfsevenement organiseert u ook in de Algarve. Kies één van onze ideeën voor een succesvol strandevent, teambuilding of een speciale personeelsdag.

Hotels, reisagenten en evenementenbureaus bekijk hier ons aanbod.
Bel ons kantoor +351 282 969 520 of email naar info@outdoor-tours.com