Waterparken Algarve – Slide and Splash & Aqualand


Waterparken Algarve –  Slide & Splash, The big one.

Waterparken Algarve. Een van Europa’s grootste waterparken ligt op 15 minuten rijden van uw appartement, in Estombar, gemeente Lagoa. De naam is Slide and Splash en is geopend van April tot Oktober van 10.00 tot 17.00 uur. Het is onlangs geheel vernieuwd en uitgebreid. Er is zelfs een doorlopende voorstelling. Wild Splash Show is het bedrijf dat verantwoordelijk is voor de speelse en educatieve shows met dieren, die de hele dag door worden gepresenteerd, evenals alle souvenirfoto’s.

Kom meer te weten over ara’s en roofvogels tijdens de demonstraties of maak van de gelegenheid gebruik om ze van dichtbij te zien en het moment vast te leggen, samen met enkele soorten reptielen.

Je kunt van het park genieten zonder je zorgen te maken dat je ‘dat’ moment kunt fotograferen, want er zijn fotografen die klaar staan ​​om de beste momenten vast te leggen, en als je het resultaat mooi vindt, kun je het kopen.

Waterparken Algarve - Slide and Splash

Aqualand Algarve

Aqualand

Iets verder doorrijden over de EN125 breng u naar een ander Waterpark, Aqualand genaamd. Dit waterpark, waar uw kinderen een onvergetelijke dag kunnen hebben en graag nog eens terug willen komen, is bekend vanwege de Kamikaze die erg hoog is, de Crazy Race, de Banzai en het Mini Park.

Aquashow in Quarteira

In de buurt van Quarteira en het bekende Vilamoura is zelfs een weaterpark met een hotel er bij. Heet heet Aquashow. Dat hotel heeft u niet nodig want u verblijft med de kids in onze villa of appartementen. Toch is het een belevenis voor de kinderen om ook hier eens heerliojk te ravotten