De Accomodaties – Edificio Aurora Mar


De Accommodaties in de Algarve – Appartement Aurora Mar 207 en 208 in Carvoeiro.

De Accommodaties in de Algarve. Edificio Aurora Mar is een klein complex met 3  etages en in totaal 24 flats, elk met 2 slaapkamers. Gebouwd in 1997, aan de gezellige Estrada do Farol in het kustdorp Praia do Carvoeiro. Onder de appartementen zijn winkels en restaurants om lekker dicht bij huis uit eten te gaan. Er is gelegenheid tot gratis parkeren. Aan de achterzijde van het gebouw ligt het grote gemeenschappelijke zwembad met douche, apart kinderbad, verkleedruimte en toiletten. Alleen en gratis toegankelijk voor bewoners Aurora Mar.

Appartementen met zwembad te huur in de Algarve- Edificio Aurora Mar.

De voorzijde, met balkon, is gericht op het Zuiden. Hier kunt u de gehele dag van de zon genieten en de passanten, veelal vakantiegangers maar ook lokale bewoners, observeren. Tegenover het appartement loopt een straat die voert naar de zee. Naar de mooie rotskust en het bekende Algar Seco. En natuurlijk naar A Boneca in de rotsen. Hier begint ook de nieuwe en in de avond verlichte “boardwalk” . Deze voert u moeiteloos over de rotskust naar het strandje in het centrum van Carvoeiro. Zeer goed te bereiken met openbaar vervoer en met eigen- of huurauto. De appartementen liggen op slechts 45 minuten rijden van het vliegveld Faro. Carvoeiro is een heerlijk, relatief klein dorp maar wel uitgestrekt. Echte hoogbouw wordt hier niet toegestaan. Dus blijft gelukkig het oude centrum en de omgeving haar aantrekkelijkheid behouden, mede door de vele terrasjes, winkeltjes en restaurants. Kijk ook naar onze “Weetjes” voor belangrijke informatie.

Verhuur bij Nederlanders -Algarve appartement huren van landgenoten.

Overwinteren of Verhuur van Nederlanders in Portugal kan een uitdaging zijn als u de Portugese of Engelse taal niet goed machtig bent. Daarom is verblijven in één van de accommodaties van Algarve.NU de goede keuze. Waarom? Om te beginnen zult u zich snel thuis voelen tussen de verzameling Nederlandse boeken en spelletjes in elk verblijf. En de Nederlandse tv-zenders met het matige Nederlandse winterweer, houden u op de hoogte van het wel en wee, thuis in Nederland. Bovendien heeft u uw gastvrouw die Nederlands spreekt. De werkster komt 2x per week. Alles in de prijs begrepen!

De Accomodaties - Edificio Aurora Mar

De Accomodaties in de Algarve, Portugal – Edificio Aurora Mar in Praia do Carvoeiro