Winkelen in Portimão, Algarve – Aqua Winkelcentrum


In het Noordelijke centrum van Portimão, vlak bij het ziekenhuis, is het nieuwe shoppingcentre Aqua gebouwd. Ideaal voor een uurtje winkelen in Portimão.  Zeer luxe en met erg mooie en grote winkels van alle bekende merken zoals Aucham, Primark. De ondergrondse parkeergarage is gratis en erg groot. U kunt altijd overdekt parkeren. Het parkeren is ook in de directe omgeving gratis. Vele liften en roltrappen brengen u naar de etages met winkels, cafétje en restaurants.

Winkelen in Portimão, Algarve

Winkelen in Portimão, Algarve

U kunt hier ook kijken naar de oude fabrieksschoorstenen waarop de ooievaars hun nest gebouwd hebben. Al klepperend laten zij weten aanwezig te zijn. In het najaar kunt u zien hoe de jonge vogels door de ouders gevoed worden. Een heerlijk uitje wanneer u in de Algarve Overwintert en wilt gaan Winkelen in Portimão. Met winkels zoals de Zara, Primark, Aucham, Kiko en vele andere bekende merken. Dat alles op slechts 20 minuten lopen vanaf uw appartement bij Praia da Rocha.

Aqua Winkelcentrum

Maar, je bent op vakantie en er is nog zoveel meer te doen dan lekker van de rust en de zee genieten. Heerlijk genieten van de warme zonnestralen, de rust en de mooie natuur. En, niet te vergeten, het heerlijke eten, het glaasje Port, de Vinho Verde of bij de koffie een pastel de nata. Maar, de hele dag alleen maar in de zomerzon of winterzon zitten en, helemaal niets doen gaat natuurlijk snel vervelen. Een combinatie van activiteiten en ontspanning is het beste om optimaal te genieten van de zonvakantie in de Algarve.