Winkelen in Guia-Albufeira, Algarve


Winkelen in Guia-Albufeira, Algarve

Op uw reis vanaf het vliegveld Faro naar uw appartement bent u er al langsgekomen. Tenminste,  wanneer u over de lokale EN125 bent gekomen of de snelweg A22 hebt genomen. Op circa een half uurtje rijden vanuit uw appartement kunt u op een eventuele regenachtige dag, zo die er al is, een bezoekje brengen aan een van de grootste winkelcentra van de Algarve. Tegenover de Makro en met erg veel gratis parkeerruimte, ook in de garage onder het complex. Ook de Ikea is in de Algarve neergestreken en vlak bij Loule vindt u Mar-Shopping.

Winkelen in Guia-Albufeira, Algarve

Winkelen in Guia-Albufeira, Algarve

Hier vindt u op twee etages een veelheid aan winkels, waarschijnlijk de grootste “kruidenier” die u ooit gezien hebt. De Continente waar u alles kunt kopen wat u nodig heeft of gewoon leuk vindt., Of de Zara en vele andere bekende merken. De bovenste etage is vrijwel geheel ingericht als eetgelegenheid. Er zijn vele restaurants, KFC’s en dergelijke. Maar ook voor een broodje met drankje kunt u hier terecht. Heerlijk Winkelen in Guia-Albufeira, Algarve.

Mocht het nou echt slecht weer zijn, bezoek dan een van de 4 bioscopen op de bovenste etage.
De entreeprijs zal u aangenaam verrassen.

Onze Vakantiehuizen.

Voor al onze objecten geldt dat ze zeer compleet zijn uitgerust en goed zijn onderhouden.. De werkster komt twee keer per week  schoonmaken Zij vervangt 1 x per week zowel linnen als handdoeken en badlakens. Deze zijn gratis beschikbaar zodat u veel ruimte in uw koffer houdt. Ruimte om mooie potteria en souvenirs weer mee naar huis te nemen. De vakantieappartementen hebben een mooi gemeenschappelijk zwembad. En natuurlijk heeft de vakantievilla een groot zwembad voor u alleen. Boeken kunt u on-line voor een fijne vakantie aan de Algarve. Kijk vooral naar het appartement met zeezicht in Portimao-Praia da Rocha. Ideaal voor overwinteren en zomervakantie.