De Accomodaties – Edificio Aurora Mar


De Accommodaties in de Algarve – Edificio Aurora Mar 207 en 207 in Carvoeiro.

De Accommodaties in de Algarve. Edificio Aurora Mar is een klein complex met 3  etages en in totaal 24 flats. Gebouwd in 1997, aan de gezellige Estrada do farol. Onder de appartementen zijn winkels en restaurants (waar u beslist geen overlast van heeft en lekker dicht bij huis uit eten kunt gaan). Er is gelegenheid tot gratis parkeren. Aan de achterzijde van het gebouw ligt het grote gemeenschappelijke zwembad met douche, apart kinderbad, verkleedruimte en toiletten. Uw ligstoel staat voor u klaar!

De Accommodaties in de Algarve- Edificio Aurora Mar.

De voorzijde, met balkon, is gericht op het Zuiden. Hier kunt u de gehele dag van de zon genieten en de passanten, veelal vakantiegangers maar ook lokale bewoners, observeren. Tegenover het appartement loopt een straat die voert naar de zee. Naar de mooie rotskust en het bekende Algar Seco. Hier begint ook de nieuwe en in de avond verlichte “boardwalk” . Deze voert u moeiteloos over de rotskust naar het strandje van Carvoeiro. Zeer goed te bereiken met openbaar vervoer en met eigen- of huurauto. De appartementen liggen op slechts 45 minuten rijden van het vliegveld Faro. Carvoeiro is een heerlijk, relatief klein dorp maar wel uitgestrekt. Echte hoogbouw wordt hier niet toegestaan. Dus blijft gelukkig het oude centrum en de omgeving haar aantrekkelijkheid behouden, mede door de vele terrasjes, winkeltjes en restaurants.

Verhuur bij Nederlanders

Overwinteren of Verhuur bij Nederlanders in Portugal kan een uitdaging zijn als u de Portugese of Engelse taal niet machtig bent. Daarom is verblijven in één van de accommodaties van algarve.nu de goeie keuze. Waarom? Om te beginnen zult u zich snel thuis voelen tussen de verzameling Nederlandse boeken en spelletjes in elk verblijf. En de Nederlandse tv-zenders met het matige Nederlandse winterweer houden u op de hoogte van het wel en wee, thuis in Nederland.

De Accomodaties - Edificio Aurora Mar

De Accomodaties – Edificio Aurora Mar